Gemeente Nijmegen

Vacature RegenboogRaad Nijmegen

De RegenboogRaad adviseert het Nijmeegse college van Burgemeester en Wethouders over LHBTIQ+-thema’s. We proberen alle personen binnen de regenbooggemeenschap te vertegenwoordigen in het Nijmeegse beleid. Voor uitbreiding van ons team zijn we op zoek naar personen die affiniteit hebben met de regenbooggemeenschap en zich willen inzetten voor het Nijmeegse LHBTIQ+-beleid. In het bijzonder zijn wij op zoek naar:

 

een transgender persoon, of iemand met ruime kennis over dit thema

 

en / of

 

een intersekse persoon, of iemand met ruime kennis over dit thema

 

en / of

 

iemand die zich identificeert als non-binair, genderqueer of genderfluïde, of ruime kennis heeft over dit thema

 

 

Ook andere personen die affiniteit hebben met de LHBTIQ+-gemeenschap mogen reageren. Bij gelijke geschiktheid hebben bovenstaande personen de voorkeur. De RegenboogRaad vergadert één keer per maand op maandagavond in het Stadhuis van Nijmegen. Daarnaast ben je nog ca. 8 uur per maand bezig met het lezen van stukken, voorbereiden van de vergaderingen, uitwerken van afspraken en het schrijven van adviezen. Het team bestaat uit 9 enthousiaste personen, die allen op een andere manier affiniteit hebben met de regenbooggemeenschap.

Ben jij goed in het onderhouden van je regenboognetwerk, zet je graag ergens je tanden in, heb je passie voor LHBTIQ+-thema’s, heb je een eigen mening of wil je meedenken over hoe we deze roze stad nog beter kunnen maken voor iedereen, dan zijn we op zoek naar jou!

Je kunt tot 21 februari reageren door je motivatie te sturen aan regenboograad@nijmegen.nl. Voor vragen kun je terecht bij Helma van den Heuvel, secretaris, telefoon 14 024. Selectiegesprekken vinden plaats in de week van 6 maart 2023.

Vacature delen via:

Referentienummer:

COM

Regio:

  • Gelderland

Sluitingsdatum:

21-02-2023

Startdatum:

17-01-2023

Contactpersonen:

Werkbedrijf

Company homepage:

http://www.nijmegen.nl

Kantooradres:

Marienburg 30 6511 PS Nijmegen