Gemeente Nijmegen

HR medewerker

Als afdeling P&O sluiten we aan bij wat er van de organisatie gevraagd wordt. Door onze dienstverlening goed op orde te hebben, zijn wij een belangrijke voorwaarde voor collega’s waardoor zij in staat worden gesteld optimaal te werken voor de stad! Binnen het bureau P&O Services zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gedreven collega die ons komt versterken op het gebied van P&O beheer.

Wat ga je doen?

Als HR medewerker ben je verantwoordelijk voor alle werkzaamheden die behoren bij de uitvoering van het personeelsbeheer. Je bent het eerste aanspreekpunt voor medewerkers en leidinggevenden over onze rechtspositie, regelgeving en procedures op het gebied van P&O. Je werkt samen met deskundigen en of collega’s van met name P&O aan een professionele HR dienstverlening. 

Jij:

 • beantwoordt vragen per telefoon of e-mail en denkt actief mee over de toepassing en over oplossingen;
 • stelt zelfstandig brieven en overeenkomsten op. Dit doe je op basis van signaleringslijsten en mutatieopdrachten. Zo nodig overleg je hierover met de betrokken manager. Het gaat in veel gevallen om standaard brieven, maar jij begrijpt wanneer maatwerk nodig is en kunt dit leveren;
 • zorgt dat documenten worden getekend en op tijd voor verdere verwerking in het personeelssysteem – waaronder salarisbetaling – worden afgerond;
 • bent verantwoordelijk voor een aantal afdelingen, waarvoor je bewaakt of de regelgeving m.b.t. belonen, verlof en overige rechtspositionele regelingen  juist wordt toegepast. Bij afwijkingen stem je af met de betrokken P&O adviseur en/of de betrokken leidinggevende;
 • sluit op aanvraag aan bij arbeidsvoorwaardengesprekken waarbij jij uitleg geeft over de arbeidsvoorwaarden en vragen beantwoordt. 

Wie zijn wij?

De afdeling P&O bestaat uit twee teams die nauw in verbinding staan met elkaar, namelijk P&O Services en P&O Advies en Beleid. Binnen P&O Services werk je samen met de andere HR medewerkers, maar ook o.a. met collega’s van inhuur, NijmegenSchool, salarisadministratie en het secretariaat. Je werkt daarnaast nauw samen met de P&O adviseurs van team P&O Advies en Beleid. Binnen P&O Services vinden we het essentieel dat we elkaar op ieder moment kunnen vervangen en zorgen we ervoor dat we van elkaar weten waar we mee bezig zijn. Wij voelen ons altijd gezamenlijk verantwoordelijk voor het geheel en leren van elkaars kennis en kunde.

Wat bieden wij jou?

 • Een tijdelijk contract met uitzicht op vast, voor 32 tot 36 uur.  
 • Een functie ingeschaald in functieschaal 8, met een maximum brutosalaris van € 3.732,-  bij een volledige werkweek van 36 uur.
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een individueel keuzebudget van 17,05% per jaar.
 • Een intern opleidingsaanbod, zowel fysiek als digitaal.
 • Faciliteiten op het vlak van hybride werken, laptop en smartphone, mogelijkheid tot thuiswerken en ontmoetingsruimtes op kantoor. 

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een enthousiaste collega die op samenwerking gericht is. Jij vindt het belangrijk om kwaliteit te leveren en je streeft ernaar om kwaliteit gezamenlijk te vergroten. Jij kunt goed prioriteiten stellen en toon initiatief in het werk wat betreft het maken van keuzes en het verbeteren van werkwijzen. Jij kijkt verder dan het puur verwerken van mutaties, maar stelt de vraag achter de vraag die leidt tot een juiste verwerking. Dienstverlening richting onze medewerkers staat bij jou hoog in het vaandel en je denkt graag met ze mee over mogelijkheden binnen onze arbeidsvoorwaarden en regelingen. Wij zoeken iemand die assertief is, benoemt wat opvalt en niet aarzelt om vragen te stellen.  

Daarnaast zien wij graag terug in jouw cv:

 • Minimaal een afgeronde mbo-opleiding bij voorkeur op het vlak van HR
 • Ervaring op het vlak van HR en de uitvoering van arbeidsvoorwaarden
 • Ervaring met het werken binnen een overheidsorganisatie is een pré, affiniteit is een must 

Hoe solliciteer je?

Solliciteren kan direct online. Je kunt reageren tot en met 31 januari 2023. De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden op woensdag 8 en donderdag 9 februari 2023. De startdatum komen we overeen in overleg. Onze voorkeur gaat uit naar zo spoedig mogelijk.

Heb je nog vragen?

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Imro Rack (manager P&O Services): i.rack@nijmegen.nl/ 06 15 06 62 50.

 

Bij ons willen we dat jij jezelf kan zijn. We vinden het belangrijk om verschillende leeftijden, kwaliteiten en achtergronden in onze teams hebben. Met verschillende perspectieven kunnen we ons werk beter doen. Herken jij eigenschappen en vaardigheden die genoemd zijn in de vacature. Voel je dan welkom om te solliciteren.

Vacature delen via:

Referentienummer:

PIVAC2023

Regio:

 • Gelderland

Sluitingsdatum:

31-01-2023

Startdatum:

18-01-2023

Contactpersonen:

werkenbijnijmegen

Company homepage:

http://www.nijmegen.nl

Kantooradres:

Marienburg 30 6511 PS Nijmegen