Gemeente Nijmegen

Aankomend gediplomeerd dierenverzorger

Bureau Accommodaties beheert 35 locaties, waaronder drie prachtige kinderboerderijen. Genaamd Kobus, 't Boerke en Lindenholt. Iedere boerderij heeft een eigen thema en er verblijven verschillende dieren. Denk aan pony’s, schapen, varkens, konijnen en vogels. Twee boerderijen hebben ook een gezellige huiskat. Voor onze kinderboerderijen zijn we op zoek naar een dierenverzorger die zelf beslissingen durft te nemen en graag samenwerkt met mensen met verschillende achtergronden. 

Wat ga je doen?

Als dierenverzorger ontvang je iedere 4 weken je rooster, waarbij je doordeweeks als in het weekend (tweewekelijks) werkt. Je verzorgt de dieren, ontvangt bezoekers en geeft informatie over de dieren. Ook maak je de dierenverblijven en het terrein van de boerderij schoon. Wanneer er dieren ziek zijn verzorg je ze en geeft ze hun medicijnen wanneer dit nodig is. Je houd toezicht op de veiligheid van de bezoekers en de dieren en begeleid activiteiten wanneer er een schoolklas of kinderdagverblijf op bezoek komt. Je werkt veel zelfstandig, maar ook samen in een team. Iedere dag vul je een logboek in, zodat jij je collega’s goed op de hoogte kan houden over wat er tijdens jouw werkdag is gebeurd. Er wordt op alle drie de boerderijen gewerkt.

Wie zijn wij?

Kinderboerderij Kobus ligt in stadsdeel Oud-West in de wijk Wolfskuil, ’t Boerke ligt in stadsdeel Nieuw-West in de wijk Neerbosch-Oost en Lindenholt ligt in Stadsdeel Lindenholt in een park in het midden van het stadsdeel. De boerderijen zijn iedere dag geopend en het team werkt dan ook het gehele jaar door. De dieren houden tenslotte geen rekening met een feestdag! 

Je komt terecht in een enthousiast en betrokken team dat bestaat uit 10 collega’s. Iedereen heeft een passie voor dieren en is vakbekwaam. Binnen kinderboerderijen Kobus en ’t Boerke bestaat een samenwerkingsverband met Pluryn voor dagbesteding. Cliënten van Pluryn werken onder begeleiding op de boerderijen. Alle medewerkers van onze boerderijen werken met de cliënten samen. Ook werk je regelmatig samen met vrijwilligers en stagiaires. 

Wat bieden wij jou?

Werken bij de gemeente Nijmegen doe je vanuit je hart en daar belonen wij je graag voor. Benieuwd wat je ervoor terug krijgt? Lees dan verder!

  • Een mooi salaris in schaal 5. Afhankelijk van jouw ervaring ontvang je een salaris tussen de € 2.288,- en € 3.327,- bruto per maand bij een volledige werkweek van 36 uur.
  • Een individueel keuzebudget van 17,05% per jaar. Extra dagen bijkopen behoort dus tot de mogelijkheden!
  • Een tijdelijk contract met uitzicht op vast voor 21 uren per week.  
  • Een mooi opleidingsaanbod. We bieden je de ruimte om je te kunnen blijven ontwikkelen en het beste uit jezelf te halen. Zowel fysiek als digitaal. De keuze is aan jou!

 Lees hier meer over op onze pagina arbeidsvoorwaarden.  

Wie zoeken wij?

We zoeken een geschoolde dierenvriend die het leuk vind om onze bezoekers op een gastvrije manier te ontvangen en flexibel inzetbaar is. Veel kinderen bezoeken de boerderijen, ook hiermee kun je goed omgaan. Je haalt plezier uit je werk en straalt dit ook uit. Een warm welkom geven aan onze inwoners is voor ons belangrijk. Je communiceert duidelijk en kunt zowel mondeling als schriftelijk goed met inwoners en collega’s communiceren. 

Je haalt binnenkort je diploma op minimaal mbo niveau 3 dierenverzorging. Daarnaast heb je recent (niet langer dan een jaar geleden) professioneel gewerkt in het verzorgen van boerderijdieren en knaagdieren.  Ook is een BHV-certificaat van belang. Heb je die nog niet? Dan kun je die bij ons behalen! 

Waar kom je te werken?

Werken bij de gemeente Nijmegen doe je vanuit je hart. Omdat je graag meedeint met het ritme van de stad. Als onderdeel van een bruisend geheel. Als je struint door het Kronenburgpark of uitkijkt over de Waal. Verbonden met- en verantwoordelijk voor een oude stad die niet stil kan blijven staan. Een stad met een prachtige historie en een nog mooiere toekomst. Want hier blijven mensen zichzelf keer op keer uitvinden. Hier is ruimte om te experimenteren en van elkaar te leren. Je krijgt het vertrouwen om je werk op jouw manier te doen. Zodat de oudste stad van Nederland voorop blijft lopen. Zonder daarbij iemand achter te laten. Want Nijmegen is van ons. Voor iedereen met hart voor de stad. En oog voor de toekomst.  

Meer weten en solliciteren?

Maakt jouw hart een sprongetje bij het lezen van deze vacature? Solliciteer dan direct! Deze vacature staat voor een langere tijd open gesteld en wordt verlengd tot we een passende collega hebben gevonden. Bij interesse nemen we tussentijds contact op voor het plannen van een sollicitatiegesprek.

Heb je toch nog vragen? Wilma Berends, manager Accommodaties vertelt je graag meer! Je kan haar bereiken via 06 – 11 51 91 04.

 

Bij ons willen we dat jij jezelf kan zijn. We vinden het belangrijk om verschillende leeftijden, kwaliteiten en achtergronden in onze teams te hebben. Met verschillende perspectieven kunnen we ons werk beter doen. Herken jij eigenschappen en vaardigheden die genoemd zijn in de vacature? Voel je dan welkom om te solliciteren.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vacature delen via:

Referentienummer:

VSAVAC202429

Regio:

  • Gelderland

Sluitingsdatum:

30-04-2024

Startdatum:

06-03-2024

Contactpersonen:

werkenbijnijmegen

Bedrijfspagina:

http://www.nijmegen.nl

Kantooradres:

Marienburg 30 6511 PS Nijmegen