Gemeente Nijmegen

Kassa- receptiemedewerker recreatie

De stad

De gemeente Nijmegen is met bijna 180.000 inwoners de tiende stad van Nederland. Nijmegen kent als oudste stad van Nederland een rijke geschiedenis en heeft als slogan ‘old city, young vibe’. Want de universiteitsstad kent een rijk cultureel leven en innovatieve bedrijvigheid. Jaarlijks wordt er een groot aantal evenementen georganiseerd. Nijmegen is in veel opzichten ook een groene stad en is de grootste gemeente van Oost-Nederland.  

De organisatie

We werken vanuit ons hart, van en voor onze stad. Voor en met de inwoners, instellingen en bedrijven in Nijmegen werken we aan de opgaven die in de stad en haar omgeving spelen. Daarbij is vertrouwen ons vertrekpunt, kiezen we voor contact, doen we gewoon wat nodig is en leren we van wat we doen. Als kassa- receptiemedewerker werk je voor de afdeling Vastgoed, Sport en Accommodaties, binnen het bureau Accommodaties en team Recreatie.  

Waarom?

Bureau Accommodaties is verantwoordelijk voor het runnen van 22 wijkaccommodaties, 6 wijkspeeltuinen, 3 kinderboerderijen, 2 stedelijke speeltuinen en ijsbaan Triavium. Alle locaties zijn er om te ontmoeten en te participeren. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste kassa- receptiemedewerker voor de speeltuinen Leemkuil en Brakkefort (in de zomer) en voor ijsbaan Triavium (in de winter).  

Wat ga je doen?

Als medewerker kassa zorg je voor een vriendelijke ontvangst van alle gasten. Te midden van de dagelijkse dynamiek en hectiek verkoop je dagkaartjes en abonnementen. Je bent verantwoordelijk voor een goede en klantvriendelijke invulling bij de receptie/kassa.

Hoe ziet dit er precies uit?

Als kassa- receptiemedewerker wordt je ingepland op de verschillende locaties. Daar ken jij het reilen en zeilen en pak je de volgende werkzaamheden op:

 • Je ontvangt en verwelkomt alle gasten
 • Je bent eerste aanspreekpunt voor binnenkomende gasten
 • Je verkoopt dagkaartjes en abonnementen
 • Je maakt abonnementen
 • Je behandelt inkomende mails en telefoontjes

Wie zoeken wij?

Als medewerker kassa vind je het leuk om gasten te ontvangen. Je geeft hen een warm welkom. Je werkt graag in teamverband en je vindt het leuk om op diverse locaties werkzaam te zijn. Je bent representatief, hebt goede communicatieve vaardigheden en je bent flexibel inzetbaar.

Tijdens het ijsseizoen ben je beschikbaar op de volgende dagen:
- In de even weken, donderdagmiddag- en avond en vrijdagmiddag
- In de oneven weken vrijdagmiddag- en avond en zaterdagmiddag- en avond 

Wat bieden wij jou?      

 • Jij komt te werken in een groot team waar iedereen voor elkaar klaar staat. Een hoop leuke collega’s dus!
 • Een goed basissalaris aangevuld met toeslagen in de avonduren en weekenden.
 • Mogelijkheden om aan opleidingen mee te doen waar je rest van je leven profijt van kan hebben;
 • Een contract voor een jaar, voor 15 uur per week met maximaal 1 maand proeftijd. De functie is ingeschaald in schaal 4, met een maximum brutosalaris van € 2.627,-  bij een volledige werkweek van 36 uur.
 • Daarnaast biedt de gemeente Nijmegen goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een individueel keuzebudget van 17,05% per jaar.

Nieuwsgierig?

Voor meer informatie en inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Jeffrey van Thiel, Teamleider Recreatie: j.van.thiel@nijmegen.nl. 

Geïnteresseerd?

We ontvangen graag een motivatie en cv waaruit de gevraagde ervaring en competenties blijken. Je kunt reageren tot en met 15 augustus 2021. De eerste gespreksronde vindt plaats in week 34.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vacature delen via:

Referentienummer:

VACVA2021049

Regio:

 • Heel Nederland

Contactpersonen:

werkenbijnijmegen

Company homepage:

http://www.nijmegen.nl

Kantooradres: