Gemeente Nijmegen

VRI deskundige

De stad

De gemeente Nijmegen is met bijna 180.000 inwoners de tiende stad van Nederland. Nijmegen kent als oudste stad van Nederland een rijke geschiedenis en heeft als slogan ‘old city, young vibe’. Want de universiteitsstad kent een rijk cultureel leven en innovatieve bedrijvigheid. Jaarlijks wordt er een groot aantal evenementen georganiseerd. Nijmegen is in veel opzichten ook een groene stad en is de grootste gemeente van Oost-Nederland.  

De organisatie

We werken vanuit ons hart, van en voor onze stad. Voor en met de inwoners, instellingen en bedrijven in Nijmegen werken we aan de opgaven die in de stad en haar omgeving spelen. Daarbij is vertrouwen ons vertrekpunt, kiezen we voor contact, doen we gewoon wat nodig is en leren we van wat we doen. Als VRI specialist werk je voor de afdeling Stadsbeheer.  

Waarom?

Afdeling Stadsbeheer faciliteert een leefbare en toekomstbestendige openbare ruimte! We dragen zorg voor het gebruik, beheer en onderhoud van de stad van vandaag en morgen en leveren hiermee een bijdrage aan de grote opgaven van Nijmegen. De groei van de stad, technologische innovaties, veranderend gebruik van de openbare ruimte en financiële kaders vragen om een organisatie die snel kan schakelen. Waarbij duidelijk is wie waarvoor verantwoordelijk is. Kennis wordt gedeeld en we kijken vooruit. Stadsbeheer heeft een inrichtingsmodel gemaakt en is vanuit deze kaders per 1 september 2020 gestart met een pilot om meer product gestuurd te gaan werken. Het feit dat het een pilot is, betekent dat het nog in ontwikkeling is en beproefd wordt. De Productgroep Verkeersmanagement staat binnen deze afdeling aan de lat voor een zo optimaal mogelijke bereikbaarheid en doorstroming van het verkeer in en rondom Nijmegen. Als productgroep en als medewerker kijken we niet alleen naar de techniek, we hebben ook en vooral een sterke oriëntatie op de stad en haar inwoners; daar doen we het allemaal voor! We zoeken daarom de samenwerking binnen en buiten de organisatie op om tot een beter product of een betere service te komen. We zijn voor de productgroep op zoek naar een VRI-deskundige.  

Wat ga je doen?

Samen met je twee andere VRI-collega’s en externe partners (aannemers en adviesbureaus) zorg je dat de circa 115 verkeersregelinstallaties (VRI)  goed zijn ingeregeld op het dynamisch verkeersaanbod in en om de stad. Je bent voor verschillende zaken verantwoordelijk zoals de dagelijkse VRI-storingen, het OV- prioriteitssysteem, de datacentrales en het up-to-date houden van revisiegegevens. Daarnaast ben je ook de spin in het web voor het VRI-contractmanagement. Met behulp van analyses, achter het bureau en in het veld, krijg je extra inzicht, wat mogelijk aanleiding kan zijn tot bijsturing van de verschillende systemen.  

Hoe ziet dit er precies uit?

Je hebt technische kennis van, en affiniteit met VRI’s en dynamische Verkeersmanagementssystemen. Je weet hoe VRI-systemen werken. Bij voorkeur heb je kennis van de infrastructuur van de regio Nijmegen.

Wie zoeken wij?

We zoeken een collega met een MBO/HBO werk- en denkniveau en natuurlijk een actuele kennis op het terrein van verkeersregeltechniek. Goede verkeersmanagement-VRI deskundigheid vraagt om kennis en de juiste competenties.  

En daarnaast

• heb je minimaal enkele jaren ervaring en een basis in de verkeerskunde;
• weet je hoe het is om in een politieke omgeving te werken;
• werk je efficiënt. Je doet wat je moet doen, bent flexibel, slim en kostenbewust. Je kunt goed prioriteren;
• ben je proactief en collegiaal;
• begrijp je hoe het werkt in de uitvoering en ben je een goede opdrachtgever. 

Wat bieden wij jou?      

We bieden een jaarcontract met uitzicht op een vast contract  voor 36 uur per week. De functie is ingeschaald in schaal 9 met een maximum brutosalaris van €4048,- bij een volledige werkweek van 36 uur. Daarnaast biedt de gemeente Nijmegen goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een individueel keuzebudget van 17,05% per jaar.  

Nieuwsgierig?

Voor meer informatie over de procedure kun je contact opnemen met Carline Westen (manager), c.westen@nijmegen.nl of tel. 06-52751720. Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Maurice van der Zeeuw (i)VRI-specialist), m.van.der.zeeuw@nijmegen.nl of tel. 06 – 22459814.

Geïnteresseerd?

Dan ontvangen we graag je motivatie en cv! Je kunt reageren tot en met 1 november 2021. De eerste gespreksronde vindt plaats in week 44-45

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vacature delen via:

Sluitingsdatum:

01-11-2021

Startdatum:

13-10-2021

Contactpersonen:

werkenbijnijmegen

Company homepage:

http://www.nijmegen.nl

Kantooradres: