Gemeente Nijmegen

Adviseur Bouw

Bouw jij mee aan een aantrekkelijk Nijmegen? Zorg jij als ervaren bouwkundige dat je unieke nieuwbouw- en verbouwprojecten realiseert? Dan is dit de kans voor jou! 

Gemeente Nijmegen

Dit is Nijmegen: de oudste stad van Nederland. Een levendige universiteitsstad met een rijke historie. Als werkgever heeft Gemeente Nijmegen oog voor wat haar professionals motiveert. Je werkt samen met het bestuur en je staat dicht bij de burger. Je krijgt ruimte voor eigen ideeën en initiatieven. Je krijgt volop mogelijkheden om te leren en kansen om je te ontwikkelen, zowel binnen je vakgebied als in je loopbaan. 

Wat?

Als Adviseur Bouw word je ingezet bij grotere en/of complexe, maar ‘oh zo aantrekkelijke’ bouwprojecten. Je hebt ervaring en passie voor het realiseren van maatschappelijk vastgoed. Je bent de verantwoordelijke van het gehele bouwproces; van voorbereiding, ontwerpmanagement en vergunningentraject, tot aanbesteding en uitvoering. Je zorgt tevens voor een goede overdracht naar je collega’s die verantwoordelijk zijn voor het toekomstig beheer. Van A tot Z geef je leiding aan bouw- en verbouwprojecten van gemeentelijk vastgoed, zoals renovaties van cultureel Vastgoed of nieuwbouw van sportaccommodaties. Daarnaast onderhoud je contacten met opdrachtgevers, aannemers, installatiedeskundige en overige vakspecialisten (in- en extern). Afhankelijk van de politieke gevoeligheid ben je in staat om bestuurders of MT- leden te adviseren over besluitvorming ten aanzien van bouwkundige zaken.  

Hoe?

Je bent een belangrijke adviseur bij bureau Vastgoed en het gezicht richting in- en externe partners bij bouwprojecten. Je werkt samen met assetmanagers, portefeuillemanagers en collega bouwkundigen binnen bureau Vastgoed. Je stemt af met, en adviseert de verschillende stakeholders binnen de gemeente, zoals de beleidsafdelingen en Stadsontwikkeling. Je stemt zo nodig af met afdelingen Juridische Zaken en Financiën. Je werkt samen met een team bouwkundigen, waarbij jij de senior bent. Naast de projecten waarvoor jij zelf aan de lat staat, ben je als senior de sparringpartner voor collega bouwkundigen. 

Wie?

Ben jij een inspirerende collega voor anderen binnen de afdeling? Ben jij de professional die in staat is om financiële, artistieke en bestuurlijke belangen en gebruikerswensen bij elkaar te brengen in het ontwerpproces? Ben jij iemand die mijlpalen slaat, resultaat behaald, verwachtingen weet te managen en met alle betrokkenen accuraat en adequaat communiceert over het project? Kom in contact! 

Je schakelt snel tussen verschillende rollen en stuurt vakinhoudelijk op kwaliteit, tijd, financiën en organisatie. Je hebt een afgeronde hbo/wo opleiding met achtergrond Bouwkunde. Daarnaast heb je aantoonbare ervaring in de rol van projectmanager bij bouwprojecten en beschik je over voldoende bouwkundige en installatietechnische kennis om als adviseur te kunnen optreden. Ervaring in Maatschappelijk Vastgoed is een pré. 

Je bent daarnaast slagvaardig, hebt overtuigingskracht, eigenaarschap, bent stressbestendig, kunt goed prioriteren en bent sensitief voor de bestuurlijke omgeving waarin je komt te werken. Je werkt graag samen in een team en bent een goede sparringpartner.

Wat bieden wij jou?

Je kunt rekenen op een uitdagende functie voor maximaal 36 uur per week in een dynamische en resultaatgerichte omgeving. In overleg kunnen we ook een dienstverband van 32 uur overeen komen. Je wordt in eerste instantie aangesteld voor de duur van één jaar met uitzicht op een vast dienstverband bij goed functioneren. De functie kent een fijn salaris passend bij de verantwoordelijkheden en de complexiteit van het werk. De functie is ingeschaald in schaal 11. De inschaling is afhankelijk van jouw ervaring en bedraagt minimaal € 3.561,- en maximaal € 5.169,- bij een fulltime dienstverband (cao gemeenten, peildatum 1 april 2022).  Verder bieden wij je:

  • een goede pensioenregeling via het ABP pensioenfonds;
  • 17,05% opbouw per maand aan extra financiële middelen. Dit mag je zelf maandelijks besteden en zit gebundeld in het IKB (individueel keuzebudget);
  • ruimte en vrijheid om hybride werken te kunnen toepassen, we sturen op resultaten;
  • mogelijkheden in opleiding en ontwikkeling, waaronder onbeperkt toegang tot onze online academie; en
  • een iPhone en laptop van de werkgever.

Solliciteren

Heb je inhoudelijke vragen over deze vacature dan kun je contact opnemen met Justin Ingelse via j.ingelse@nijmegen.nl of via 06 52 78 08 20 gemeente Nijmegen. Je kunt reageren tot en met 31-01-2023. Bij geschiktheid is het een mogelijkheid dat we contact met je zoeken om eerder dan 31-01-2023 een gesprek te voeren. Als dit het geval is nemen wij contact met je op. 

Meer informatie: de afdeling Vastgoed, Sport en Accommodaties (VSA)

Je komt te werken bij bureau Vastgoed van de afdeling Vastgoed, Sport en Accommodaties (VSA). Met 20 collega’s wil Bureau Vastgoed uitblinken in goed beheer van de vastgoedportefeuille van de gemeente Nijmegen.

Beheren, bouwen en onderhouden van gemeentelijke gebouwen en terreinen, privaat en openbaar, is de belangrijkste taak van het bureau. Daarbij treedt bureau Vastgoed op als verhuurder van vastgoed en behartigt zij als (toekomstig) eigenaar de bedrijfseconomische belangen van het vastgoed. Daarmee is zij dienend aan de beleidsafdelingen die sturen op maatschappelijk rendement. 

We beheren circa 500 gebouwen en 1200 terreinen. Gebouwen en terreinen met een maatschappelijk doel, waardoor mensen uit alle lagen van de samenleving een plek geboden wordt om te leren, ontspannen, ontmoeten en  bewegen. Naast het beheren van vastgoed voert dit bureau ook grote nieuwbouw- en verbouwprojecten uit. Voorbeelden hiervan zijn de renovatie van Museum het Valkhof, de Schouwburg en renovaties van wijkcentra, maar ook nieuwbouw van zorgcomplex de Hulsen, Sporthal de Boog, het archeologisch depot of watersportcentrum Bastion. De projecten zijn zeer divers; van nieuwbouw tot restauratie en van sportgebouwen tot theaters.

Vacature delen via:

Referentienummer:

VAVAC

Regio:

  • Gelderland

Sluitingsdatum:

31-01-2023

Startdatum:

16-11-2022

Contactpersonen:

werkenbijnijmegen

Company homepage:

http://www.nijmegen.nl

Kantooradres:

Marienburg 30 6511 PS Nijmegen