Gemeente Nijmegen

Locatiebeheerder wijkcentrum (tussen 24/32 uur per week)

De collega’s die werken in de 20 wijkcentra (accommodaties) van de gemeente Nijmegen werken er hard aan om de wijken te ondersteunen door iedereen warm en gastvrij te ontvangen en te helpen. Het team van 60 beheerders zoekt versterking. 

In de wijkcentra vinden activiteiten plaats voor en door bewoners en geven wij ruimte aan ontmoeting voor bewoners en sociaal maatschappelijke organisaties in onze stad. Zoals verenigingen, buurtteam, Stip, voedselbank, schuldhulpverlening en van tuin tot bord. Een wijkcentrum heeft een ontmoetingsruimte, waar bewoners een kop koffie drinken en een praatje maken. Ook komen professionals erom te werken. Daarnaast zijn er verschillende ruimtes die door bewoners en organisaties kunnen worden gehuurd voor activiteiten. In meer dan de helft van de wijkcentra worden tevens ruimtes permanent aan organisaties verhuurd. Voor deze organisaties ben je als beheerder het eerste aanspreekpunt. Denk aan scholen, kinderdagverblijven en sociaal maatschappelijke (welzijn). 

We zoeken mbo-ers die een warm hart hebben voor de bezoekers van onze wijkcentra. 

Wat ga je doen?

Het werk van een beheerder is een functie waarbij je veelal alleen en zelfstandig werkt. Je werk is onder te verdelen in twee onderdelen:
- Je bent het visitekaartje van het wijkcentrum; de gastheer/ gastvrouw;
- Je zorgt dat de wijkcentra binnen en buiten spic en span zijn.  

Hoe ziet zo’n werkweek eruit?

De locaties bevinden zich verspreid over de hele stad en zijn veelal open van maandag tot en met vrijdag en ongeveer de helft van de wijkcentra zijn ook open in het weekend. Je werkt meestal op 2 tot 3 verschillende locaties. Er zijn er wisselende openingstijden, variërend van 6:30 uur tot laat in de avond. Gedurende de dag ontvang je bewoners en organisaties hartelijk en gastvrij; je staat ze te woord, helpt ze op weg als het gaat om wat er te doen is in het wijkcentrum (je weet welke activiteiten er zijn en kent de organisatoren), reserveert een ruimte en legt dit administratief vast, zet je koffie, tap je een biertje en maak je een tosti en zorg je dat de ruimtes altijd op orde zijn. Als er iets kapot is in het gebouw, zorg jij dat het wordt gemaakt. Dit doe je meestal niet zelf, maar wordt door een bedrijf gedaan. Je zorgt ook een deel van de buitenruimte (groenonderhoud) van je wijkcentrum. Bij je werk hoort ook de zorg voor de (brand)veiligheid van het gebouw en administratieve taken, waaronder het beantwoorden van e-mails en de verhuur- en inkoopadministratie. Op je werk draag je bedrijfskleding. Een teamleider, die regelmatig op bezoek komt is je leidinggevende: je werkt dus zelfstandig.  

Wie zoeken wij?

Je werkt graag met en voor mensen. Je krijgt energie van contact met mensen en gaat deze ook energiek aan.
Je zit niet graag stil, hebt oog voor details, denkt in kansen en oplossingen en bent positief ingesteld. Je bent sociaal, gastvrij en behulpzaam.
Je kunt goed alleen en in een team werken.
Je bent flexibel inzetbaar en kun je zowel overdag, als in de avond en in het weekend werken.
Je werkt volgens een rooster. 
Ervaring in de horeca en in de facilitaire dienstverlening is een must. Denk aan een facilitair bedrijf, restaurant of hotel.
Je hebt een opleiding op mbo niveau 3 of 4, bijvoorbeeld richting facilitaire dienstverlening of horeca/ recreatie. Voor deze functie moet je in het bezit zijn de certificaten ‘Sociale Hygiëne’ en ‘bedrijfshulpverlening’. Als je deze nog niet hebt, dan stellen we jou in de gelegenheid om deze binnen drie maanden te behalen.
Voor deze functie moet je een Verklaring Omtrent Gedrag kunnen overleggen. 

Wat bieden wij jou?

Je kunt rekenen op een uitdagende functie tussen de 24 en 32 uur per week in een dynamische omgeving. Het aantal uur dat je gaat werken komen we in overleg overeen. In eerste instantie gaan we een dienstverband met elkaar aan voor de duur van één jaar. Dit kan bij goed functioneren omgezet worden in een vast dienstverband. De functie kent een goed salaris passend bij het werk. De functie is ingeschaald in schaal 6. De inschaling is afhankelijk van jouw ervaring en bedraagt minimaal € 2.193,- en maximaal € 3.018,- bruto bij een fulltime dienstverband van 36 uur (cao-gemeenten, peildatum 1 april 2022). Daarnaast krijg je een toelage onregelmatige dienst voor het werken in de avond en het weekend. Verder bieden wij je:

•              Een goede pensioenregeling via het ABP-pensioenfonds, waarbij de werkgever 2/3 van de premie betaald;
•              17,05% opbouw per maand aan extra financiële middelen. Dit mag je zelf maandelijks besteden en zit gebundeld in het IKB (individueel keuzebudget);
•              Mogelijkheden in opleiding en ontwikkeling, waaronder onbeperkt toegang tot onze online academie; en
•              Een iPhone en laptop van de werkgever.

Interesse?

Heb je inhoudelijke vragen over deze vacature dan kun je contact opnemen met een teamleider accommodaties – Dilek Senkal – 06-52697106. 

Solliciteren?

De vacature kent geen reactietermijn. Dus ben je geïnteresseerd, reageer dan snel door gebruik te maken van de sollicitatiebutton.

Vacature delen via:

Referentienummer:

VAVAC

Regio:

  • Gelderland

Contactpersonen:

werkenbijnijmegen

Company homepage:

http://www.nijmegen.nl

Kantooradres:

Marienburg 30 6511 PS Nijmegen