Gemeente Nijmegen

Projectsecretaresse Stadsontwikkeling

Ben jij het duurzame  organisatietalent dat wij zoeken?

Nijmegen is de tiende stad van het land, één van de meest aantrekkelijke steden van Nederland en is continu in ontwikkeling. Afdeling Stadsontwikkeling is een beleidsafdeling die adviseert over ruimtelijke kaderstelling op langere termijn en zorgt voor de uitvoering van strategische projecten. Wij adviseren het stadsbestuur over stedelijke ontwikkeling, duurzaamheid, (circulaire) economie, citymarketing, openbare ruimte, wonen, mobiliteit en cultuurhistorie. Ook zijn we opdrachtgever voor verschillende projecten in de openbare ruimte. Dit alles doen we in verbinding met de stad: met bijvoorbeeld onze inwoners, burgerinitiatieven, bedrijven en instellingen.

Gezien de hoeveelheid werk die dagelijks te verrichten valt zijn wij op zoek naar een initiatiefrijke projectsecretaresse om ons team van management assistentes en projectsecretaresses te versterken. In eerste instantie doe je dit voor het project Warmte en Energie. Een project dat de komende jaren tal van uitdagingen biedt.

Wat ga je doen?

Als projectsecretaresse bij de afdeling Stadsontwikkeling pak je taken zelfstandig op en zorg je voor een nauwe samenwerking met je directe collega’s én andere teamleden. Je voert in deze rol ondersteunende werkzaamheden uit voor de projectleden op zowel secretarieel als organisatorisch vlak. 

Verder ben je verantwoordelijk voor:

 • Algemene secretariële ondersteunende werkzaamheden: het voorbereiden, notuleren en uitwerken van het portefeuilleoverleg, het voorbereiden, notuleren en uitwerken van diverse overleggen zowel intern als extern en het zelfstandig oppakken van acties.
 • Agendabeheer van diverse projectteamleden Warmte en Energie: het maken en bewaken van afspraken, inclusief het plannen, voorbereiden en versturen van uitnodigingen voor terugkerende overleggen en bijeenkomsten.
 • Het bijdragen aan het organiseren van bijeenkomsten ten behoeve van participatie met bewoners en belangstellenden.   

Wie zijn wij?

Je komt terecht in een team van 20 collega’s die samen het secretariaat van de afdeling Stadsontwikkeling vormen. Binnen dit betrokken en collegiale team waarin organisatiesensitiviteit en integriteit belangrijke waardes zijn, val je binnen de subgroep projectsecretaresses. In je dagelijkse werk heb je vooral contact met de medewerkers van het projectteam Warmte en Energie. 

Wat bieden wij jou?

 • We bieden een tijdelijk contract van 1 jaar, met uitzicht op vast, voor 28-36 uur per week, verdeling in overleg.
 • De functie is ingeschaald in functieschaal 7, met een maximum brutosalaris van €3.301 bij een volledige werkweek van 36 uur.
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een individueel keuzebudget van 17,05% per jaar.
 • Een intern opleidingsaanbod, zowel klassikaal als digitaal.
 • Faciliteiten op het vlak van hybride werken, laptop en smartphone, mogelijkheid tot thuiswerken en ontmoetingsruimtes op kantoor. 

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een betrokken collega met organisatietalent, die accuraat is en van aanpakken houdt. Je kunt goed werken in een hectische en steeds veranderende omgeving en weet daarin de rust en het overzicht te bewaren. Het stellen van prioriteiten in je takenpakket gaat je goed af je. Samenwerking en zelfstandigheid staan bij jou niet tegenover, maar naast elkaar. Je bent iemand die gemakkelijk inziet wat er moet gebeuren en hebt de juiste kennis en handigheid om deze taak uit te voeren. Pro-activiteit en flexibiliteit zijn een voorwaarde, humor en relativering een absolute pré!

Verder zien we graag terug op jouw cv:

 • Minimaal mbo werk- en denkniveau.
 • Een relevante opleiding óf aantoonbaar een aantal jaren ervaring als (project)secretaresse.
 • Deskundige op het gebied van Microsoft Office en Outlook.
 • Kennis van iBabs en Corsa zijn een pré. 

Hoe solliciteer je?

Je kan doorlopend online solliciteren. De vacature staat open tot en met 28 februari 2023. We wachten met het voeren van gesprekken niet tot de einddatum. Bij interesse nemen wij direct contact met je op. Indien je voorkeur hebt voor een bepaald aantal uren vragen we je dit aan te geven in jouw motivatiebrief. Beoogde startdatum van de functie is zo snel mogelijk.

Heb je nog vragen?

Voor meer informatie en inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Annemieke Fredrik, Manager Stadsontwikkeling, a.fredrik@nijmegen.nl, 06- 50 17 83 31.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vacature delen via:

Referentienummer:

STVAC2023

Regio:

 • Gelderland

Sluitingsdatum:

28-02-2023

Startdatum:

18-01-2023

Company homepage:

http://www.nijmegen.nl

Kantooradres:

Marienburg 30 6511 PS Nijmegen